ID: SA2047/Невена Стојкова бр.2/А2 Струмица 2400 North Macedonia

Sold
Property Details

ID: SA2047/Невена Стојкова бр.2/А2 Струмица 2400 North Macedonia

Sold
Description

Стан во Струмица центар

Apartment Sold - Струмица

Се продава трособен стан во центарот на Струмица, со поглед на плоштадот до Домот на културата.
Станот се состои од два споени стана, има две влезни врати, два тоалета но е прилагоден да функционира како еден. Станот има 106 м2 квадратни на имотен лист има 3 балкони со поглед на плоштадот Гоце Делчев, нема никакви забелешки. Станот се продава со мебел веднаш е вселив, наместен, се што има во него останува.

Property Features