ID: SA1046/Добре Радосављев, Штип Македонија

85000€
Property Details

ID: SA1046/Добре Радосављев, Штип Македонија

85000€
Description

Супер нов стан во центарот на Штип

Apartment - Штип

Се продава супер стан во центарот на Штип нова градба од 2020, наместен комплетно и веднаш вселив од 70м2 стан и 40м2 тераса. Станот се наоѓа на улица Добре Радосављев на 50 метри од кафана Сае. Зградата е градена со термо блок внатрешно и термо изолациона фасада, стиропор надворешно, сите врати се проспера, надворешни прозори и врати рехау со две стакла, ламинат од 10цм.
Станот е на приземје има 70м2+40м2 тераса и располага со следниот распоред:
Ходник, две спални, тоалет, дневна со кујна и балкон. Станот е комплетно опремен со медел и покуќнина,( има простор за договор без покуќнина)
Во ходникот на зградата има простор за Парно (печка), станот има инсталација за парно и кабел за собен термостат.
Има можност доплата за гаража.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=