ID: SH1042/Плачковички Ордеди Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SH1042/Плачковички Ордеди Штип Македонија

Sold
Description

Топ куќа на Топ локација во Штип

House Sold - Штип

Се продава супер средена и направена куќа на одлична локација во Штип. Куќата е нова градба подигната во 2015 година на 3 спрата со површина од 262 м2 зграда и 194м2 парцела, енергетски ефикасна термоизолациона фасада, плочки на целата површина надвор, убаво уреден двор ограден со метална ограда со две паркинг места и шупа за дрва пред куќата, модерно уредување внатре, ПВЦ врати и прозори на целата куќа. Куќата се наоѓа позади црквата св. Климент во Сењак, под канал 77. (види мапа)
Распоред:
Приземје: Ходник, спална, голема бања, дневна со кујна, голема летна кујна со остава.
Прв кат: Ходник, вц, голема дневна со кујна, спална со бања, балкон од предна и задна страна.
Втор кат: Отворен простор сива зона, со голема тераса со плиочки и ограда и прекрасен поглед.
Куќата се продава со голем дел од покуќнината освен некои лични работи, во куќата во моментот се живее само на приземје, редовно чисти и одржува, може да се види во секое време.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 2 bath
 • 5 Rooms
 • Built 2015
 • 1 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Land is 194 m²
 • Floor Area is 262 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • Toilet
 • 2 Ensuite
 • Carport
 • 3 Open Parking Spaces
 • Fully Fenced
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=