ID: RА1053/Ванчо Прќе Штип Македонија

600€/месец
Property Details

ID: RА1053/Ванчо Прќе Штип Македонија

600€/месец
Description

Business Apartment in Center of Stip

Apartment - Штип

Се издава стан од 120м2 во центарот на Штип, зграда Црвено Црно на едносметната.
Станот е нов прва употреба, празен без мебел и покуќнина, се издава за деловни потреби, има можност и за живеалиште но празен.
Распоредот е следен: ходник со веце од кој се влегува во дневна со кујна и голема тераса, ходник со бања до спална соба, и ходник со бања до други две спални. Станот поседува три спални соби, три тоалета од кои два со туш кабини, две тераси напред и позади, има пархет. Зградата има сугурносен влез со тоќен и лифт, станот се наоѓа на 4ти спрат.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.
– Домашни миленици не се дозволени.

Property Features
 • Apartment
 • 3 bed
 • 3 bath
 • 6 Rooms
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 120 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • Toilet
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Deck
 • Fully Fenced
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=