ID: RB1047/Ива Лола Рибар 71 Штип Македонија

500€/месец
Property Details

ID: RB1047/Ива Лола Рибар 71 Штип Македонија

500€/месец
Description

Деловен простор во центар на Штип (промаја)

Warehouse - Штип

Се издава подготвен деловен простор во центарот на Штип кај зградата промаја со површина од 131м2. Просторот се наоѓа на високо приземје, среден и спремен за издавање, има два влеза посебни само за тој простор, подот е со плочки, прозорите и вратите се пвц со зебра завеси, нов тоалет комотен, клима инвертер, можност за греење на парно(пелети). Просторот е погоден за повеќе намени, исто така има и можост за уредување во зависност од потребите на новиот закупец. Просторот има исто така и засебен саат за вода и струја.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– Објектот не се издава за секакви намени
– При издавање се наплаќа наем за два месеца
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.Property Features
 • Warehouse
 • 1 bed
 • 1 bath
 • Built 215
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Floor Area is 131 m²
 • Energy Rating A++
 • New Construction
 • Floor Boards
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Courtyard
 • Hydronic Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced