ID: RB1013/Боро Арсов 3А, Штип Македонија

2€/м2
Property Details

ID: RB1013/Боро Арсов 3А, Штип Македонија

2€/м2
Description

Деловен простор од 108м2 во 8ми ноември

Block Of Units - Штип

Се издава деловен простор во 8ми ноември од 108м2 сутерен или ниско приземје некогашен Хит маркет, улица Боро Арсов 3А. Деволниот простор е ниско приземје со парно подго греење, подлогата е со плочки, отворена една просторија со мала канцеларија на едниот агол и тоалет. Просторот е погоден за повеќе намени, објектот има двор со влезна врата за возило која води до вратата на деловниот простор.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

  Резервирај Тура


  Property Features
  • Block Of Units
  • 1 bath
  • 2 Rooms
  • 1 Parking Spaces
  • Alarm System
  • Floor Area is 108 m²
  • Carport
  • Open Parking Spaces
  • Secure Parking
  • Deck
  • Gas Heating
  • Fully Fenced