ID: RB2048/Младинска 263 Струмица 2400 Македонија

450€/месец
Property Details

ID: RB2048/Младинска 263 Струмица 2400 Македонија

450€/месец
Description

Деловен објект за повеќе намени Струмица

Warehouse - Струмица

Се издава деловен објект од 300 м2, среден и спремен за почнување на било каква дејност. Објектот до неодамна беше модна конфекција, има инсталирано парно систем за топлење убава расвета и добар пристап. Содржината на објекто е во еден голем отворен простор и две мали простории наменети за канцеларии или слично, со санитарен јазил. Објектот се наоѓа на улица Младинска 263 во близина на Дегусто ресторан.

Property Features