ID: RB1067/Булевар ЈНА ББ Штип 2000 Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1067/Булевар ЈНА ББ Штип 2000 Македонија

Leased
Description

Деловен простор во Хотел Парк Штип

Warehouse - Штип

Се издава деловен простор на приземје во населба 8ми Ноември под Хотел Парк со повтшина од 180 м2. Просторот е составен дел од Хотел Парк кој е нова градба и се наоѓа на приземје веднаш до кафе бар Мурано. Просторот се состои од еден голем главен простор и два помали простори како канцелари и санитарен чвор со повеќе тоалети. Подлогата е плочки, автоматска врата, висина 4 метри, две клими инфертер за ладење и греење.

Нота:
Објектот се издава под закуп. 
Објектот се издава празен без опрема.

Услови за изнајмување:
– Објектот се изнајмува на период најмалку од една година;
– При издавање се наплаќа наем за два месеци; (потоа месец за месец)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот, (се префрла на има на фирмата);
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот;
– Не се издава на казина и кладилници

Property Features
 • Warehouse
 • 3 bath
 • Built 2020
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Land is 200 m²
 • Floor Area is 180 m²
 • Energy Rating А+++
 • New Construction
 • Toilet
 • 4 Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Intercom
 • Deck
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=