ID: RB1050/Булевар Гоце Делчев бб Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1050/Булевар Гоце Делчев бб Штип Македонија

Leased
Description

Деловен простор канцеларии

Warehouse - Штип

Се издава деловен простор во управната зграда на некогашно Астибо поделени во неколку простории/канцеларии.
Просториите се наоѓаат на први спрат имаат сопствен санитрен јазол и кујна, и се распоредени по следната површина:
Канцеларија 1: површина 36м2 со нови дрвени прозори поглед булевар,
Канцеларија 2,3,4: вкупна површина 154м2 поделена во 3 простории, ходник, рецепција со шанк и позади канцеларија, голема конференциска сала, просторија отворена од 105м2 и помала канцеларија од 15м2.
Просториите може да се издаваат во целост и одделно има простор за договор.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– Објектот не се издава за секакви намени
– При издавање се наплаќа наем за два месеца
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=