ID: RB1041/Маршал Тито 8ми Ноември, Штип Македонија

1500€/месец
Property Details

ID: RB1041/Маршал Тито 8ми Ноември, Штип Македонија

1500€/месец
Description

Деловен простор (магацини и канцеларии)

Warehouse - Штип

Се издава деловен простор во населба 8ми Ноември познаиот магацин Ваго, објектот располага со 3 магацински простори и 4 канцеларии со вкупна квадратура од 720м2. Просторот има можност за повеке намени, располага со голем паркинг и лесен пристап.
Магацинскиот простор исто така има и две големи комори, една за одржување, друга за замрзнување, додека канцелариите се уредени и располагаат со кујна тоалет и 4 канцеларии.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *