ID: RB1019/Гоце Делчев ББ Штип Македонија

3€/m2
Property Details

ID: RB1019/Гоце Делчев ББ Штип Македонија

3€/m2
Description

Деловен простор со панорамски поглед од 850м2

Warehouse - Штип

Се издава деловен простор со одличен панорамски поглед, стаклени три страни со површина од 850м2. Просторот е отворен и е погоден за повеќе намени, достапност има со лифт и скали. Просторот е опремен со довод за парно, санитарни јазли. Може да се уреди по желба на новиот закупува, во зависност од намената и периодот на закуп.
Облектот е обезбеден има доволен број паркинг места за повеќе возила, исто така има можност и за виксни паркинг места во зависност од потребата на закупецот. Објектот се наоѓа во индустриската зона на излезот од Штип веднаш после Хамачи, има лесен пристап за возила и за големи товарни камион, исто така и широк паркинг од задната страна.
Просторот може да се подели и на два дела по желба на новите клиенти.
За било какви барања постои простор за договор и прилагодување на условите.
Цената за целиот простор е 3€/m2 за најмалку 2 години договор, за 5 или повеќе години закуп постои простор за договор околу цената.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

Property Features
 • Warehouse
 • 5 Parking Spaces
 • Alarm System
 • Land is 5,000 m²
 • Floor Area is 850 m²
 • New Construction
 • 5 Carport
 • 10 Open Parking Spaces
 • Remote Garage
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Deck
 • Split System Heating
 • Hydronic Heating
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced