ID: RH1072/Стар Караорман Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RH1072/Стар Караорман Штип Македонија

Leased
Description

Самостојна куќа супер наместена со голем двор и гаража

House - Штип

Се издава супер наместена куќа во стар Караорман, уреден спрат за живеење од 90м2 и сутерен летна кујна со гаража од 54м2, дворна површина парк од 1000м2, целосно оградено и заштитено.
Куќата е со следен распоред: ходник, голема дневна со кујна и трезарија, тераса, две спални соби и бања, тоалет. Коплетно опремено спремно за живеење, скоро се е ново некористено. Дневна со голем седмосед, камин, инвертер клима, лцд телевизор, стаклена трпезариска маса, нова комплетно опремена кујна. Голема дворна површина, која редовно се уредува и одржува од страна на задолжено лице. Два влеза преден и спореден за поголеми товарни возила. Енергетски ефикасна фасада која придонесува за голема заштеда на енергија.

Услови за изнајмување:
– Куќата се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во куќата ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер во куќата ги средуваме ние со ваш повик.
– Домашни миленици не се дозволени.Кликни на стрелката за да ја видиш и другата сцена

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 1 bath
 • 1 Rooms
 • Built 2000
 • 3 Parking Spaces
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • Land is 1,000 m²
 • Floor Area is 90 m²
 • Energy Rating A+++
 • Ensuite
 • Garage
 • 2 Carport
 • Open Parking Spaces
 • Furnished
 • Dishwasher
 • Floor Boards
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Courtyard
 • Outdoor Entertaining
 • Open Fire Place
 • Split System Aircon
 • Fully Fenced