ID: RB1061/Пиринска 10 Штип Македонија

2000€
Property Details

ID: RB1061/Пиринска 10 Штип Македонија

2000€
Description

Деловен простор за повеќе намени од 402м2

Block Of Units - Штип

Се издава деловен простор на местото на поранешната Поликлиника ,,Д-р Органџиски” на ул. ,,Пиринска” во Штип.

Деловниот простор е погоден за: канцеларии, поликлиника, ординација, амбуланта, административна дејност, козметичко студио, физиотерапевтски салон и сл.

Деловниот простор е на два спрата со два сопствени влеза, комплетно опремен за ординација, канцеларии, салони и слично. 

Објектот располага со следниот распоред:

Приземје: 260м2 високо приземје со главен влез, рецепција, чекална, ходник, позади рецепција два тоалета, 4 канцеларии – администрација, напред од рецепција – ходник и 2 засебни простории , централен дотур на кислород, подлога – плочки.

Спрат: 142 м2, посебен влез, влез – ходник, тоалет со бања, 5 засебни простории поврзани со сопствен санитарен јазол, централен дотур на кислород, подлога – епоксид.

Сите врати се отвораат со картичка, максимално чисто и професионално направено со висок квалитет. 
Објектот има сопствен паркинг од околу 10 возила. 

Може да се издаде за административни канцеларии или здравствена установа и слична дејност, за пренамена може да се разговара само за ограничени дејности. Може да се издаде и само еден спрат посебно.

Нота:
Објектот се издава под закуп. 
Објектот се издава празен без опрема и инструменти.

Услови за изнајмување:
– Објектот се изнајмува на период најмалку од една година;
– При издавање се наплаќа наем за два месеци;
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на закупецот, (се префрла на има на фирмата);
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот;
– Домашни миленици не се дозволени.

Property Features
 • Block Of Units
 • 4 bed
 • 5 bath
 • 10 Rooms
 • Built 2010
 • Air Conditioning
 • Alarm System
 • New Construction
 • 2 Toilet
 • 10 Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Study
 • Workshop
 • Vacuum System
 • Intercom
 • Deck
 • Split System Heating
 • Split System Aircon
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=