ID: SH2027/19 Методија Методијевски Брицо, Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SH2027/19 Методија Методијевски Брицо, Струмица Македонија

Sold
Description

Куќа 154м2 на супер локација во Струмица

House Sold - Струмица

Се продава куќа од 154м2 зграда и 280м2 двор ( преден и заден ) +90m2 под зграда и нов кров.
Куќата се наоѓа на улица Методија Методијевски Брицо 19 во Струмица
Куќата располага со преден и заден двор со кована ограда и паркинг место за 1 кола
Куќата е веднаш вселива и се продава со покуќнина освен некои лични работи.

Распоред
Прв спрат ( на целиот спрат се поставени пвц прозори )
Ходник , Остава, Тоалет , Спална соба, Дневна Соба, Кујна со трпезарија.
Подлога : Спалната соба е поставено ламинат, Двевниот престој и кујната се поставени плочки

Втор Спрат ( дрвени прозори )
Ходник , Тоалет, Дневна соба , Спална соба, Дневна соба, Кујна, еден голем балкон од предна страна и мал на спална од задна страна.
Подлога : Пархет
Куќата е на убава и мирна локација на само 5 минути од комплекс ГНА.

Property Features
 • House
 • 2 bed
 • 2 bath
 • 1 Parking Spaces
 • Land is 280 m²
 • Floor Area is 154 m²
 • Carport
 • Open Parking Spaces
 • Secure Parking
 • Dishwasher
 • Floor Boards
 • Balcony
 • Deck
 • Outdoor Entertaining
 • Open Fire Place
 • Fully Fenced