ID: SH1057/Јоаким Стојков 27 Штип Македонија

68000€
Property Details

ID: SH1057/Јоаким Стојков 27 Штип Македонија

68000€
Description

Куќа во центар на Штип позади Урбаниста

House - Штип

Се продава куќа на добра локација позади хотел Урбаниста во Штип со 163 м2 санбена површина и 194 м2 парцела. Куќата е во добра кондуција, сменети врати и прозори пред една година, сега сите се ПВЦ.
Куќата е на два спрата, приземје и спрат со дворно место и прекрасен поглед на Штип, куќата е со следниов распоред.
Приземје: надворешна летна кујна(неопремена), ходник со кујна и трпезарија, тоалет со туш, две спални и една деткса соба(несредена).
Спрат: цветларник, ходник, тоалет со туш, две спални соби и посебна соба кујна и трпезарија.
Куќата има преден ограден двор кој има можност да се направи и паркинг места за возила, исто така има и место позаки куќата.
Забелешка: во моментот двата спрата од куќата се издадени на студенити од турција.

  Property Features
  wehomemk
  Маркетинг
  078 419 995
  032 618 999
  Dream Home
  Маркетинг и Продажба во Штип
  Read More
  [contact-form-7 id=