ID: SH1043/Виничка 12 Штип Македонија

79000€
Property Details

ID: SH1043/Виничка 12 Штип Македонија

79000€
Description

Куќа во нас. Дузлак – Штип

House - Штип

Се продава куќа на два спрата и деловен простор во населба Дузлак на ул. Виничка со добра местоположба, голем двор. Куќата е во добра кондиција, со дрвени врати и прозори со надворешни ролетни, првиот спрат е комплетно наместен со голема тераса која е затворена со ролетни и уредена како соба, вториот има потреба за мало средување во зависност од потребите. Вкупна површина е: Дворно место од 437 м2, зграда 306 м2.
Куќата располага со следниов распоред:
Приземје: две деловни простории и тоалет
Спрат 1: Скали, ходник од кој се влегува во сите соби, лево детска соба со балконче, потоа, спална соба, бања со тоалет, голема дневна со кујна со излез на терасата која исто така е за творена (дневната е преградена со пвц стакло на две) вкупна површина 117м2, внатрешни скали за втор спрат.
Спрат 2: истиот распоред како на првиот спрат.
Куќата се продава бидејки никој не живее во неа.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=