ID: SH2060/Ново Село Струмица

65000€
Property Details

ID: SH2060/Ново Село Струмица

65000€
Description

Куќа со дворно место од 1 декар во Ново Село Струмица

House - Струмица

Се продава куќа во Ново Село Струмица, од 100 м2 во добра состојба со дворно место од 1 декар, оградено со легализирана штала. Куќата е во супер кондиција со нови ПВЦ врати и прозори подлога плочки и пархет, голема бања. Куќата е на еден спрат, високо приземје, со високо поткровие кое не е уредено, и го има следниов распоред:
Тераса која е делумно затворена со стала, ходник, голема дневна со кујна и трпезарија, две спални соби и бања.

    Property Features