ID: SH1055/Караорман, Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SH1055/Караорман, Штип Македонија

Sold
Description

Наместена куќа од 368м2

House Sold - Штип

Се продава наместена куќа спремна за живеење на два спрата со површина од 368м2 и дворно место со фонтана од 350м2.
Куќата се продава наместена со покуќнина со следниов распоред.
Двор: влез за возило, гаража, фонтана и парк.
Приземје: ходни, две спални, дневна со кујна, бања со посебен простор пред бањата за перална и слично, подлога плочќи.
Спрат: тераса, летна кујна, предсобје, спална, дневна со кујна, подлога надвор плочки, внатре ламинат.
Куќата е во одлична кондиција, веднаш вселива.
Забелешка: во цената не е вклучено само гарнитурата на спратот (двосед, дросед и фотеља и трпезариската маса на приземје)

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=