ID: SA2081/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Property Details

ID: SA2081/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Description

Нов Двособен Стан С16 - 59м2

Apartment - Струмица

Се продава двособен стан од 59м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 16 се наоѓа на први спрат(продаден)Станот со број 24 се наоѓа на втори спрат(продаден)Станот со број 32 се наоѓа на трети спратСтанот со број 40 се наоѓа на четврти спратСтанот со број 48 се наоѓа на пети спратстановите се во вертикала, источна ориентација со следниот распоред:
1. Ходник – 5,4м2 2. Кујна – 6,1м2, 3. Дневен – 27,1м2, 4. Спална – 12.7м2, 5. Бања – 4,5м2 6. Балкон – 3,2м2. Тотал: 59 м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

    Резервирај Тура


    Property Features