ID: SH2054/Село Добрејци Струмица 2400 Македонија

97000€
Property Details

ID: SH2054/Село Добрејци Струмица 2400 Македонија

97000€
Description

Одлична Куќа од 197м2 во Добрејци

House - Струмица

Се продава одлична куќа, квалитетно изградена речиси нова од 197м2 на имотен лист и парцела од 500 м2.
Куќата се наоѓа веднаш спроти училиштето во с. Добрејци Струмица, оградена со ограда од ковано железо, двор со парк и бекатон поплочќен, чукана фасада, сендвич и изолација, со мермер на скалите, Алуминиумски врати и прозори надвор, дврени врати внатре и многу повеќе, куќата е на 3 нивоа со следниов распоред.

Подрум: Минус еден 24м2
Приземје: Ходник со скали за спрат и подрум, салон или предсобје, тоалет, десно голема дневна соба(наместена со дрвена трпезариска маса и гарнитура за седење со блуб маса), лево голема кујна со трпезарија и тераса.
Подкровје: Ходник, тоалет, две спални соби кои се со поткројни прозори, и голема спална која е со стандардна висина, два балкона оградени со поглед на двор. (подкројвето е комплетно опремено за живеење, клими во секоја соба).

Куќата се продава без мебел, но има простор за договор околу него.
Во Близина: Основно училиште на само 10 метри, Црква на 20 метри, На само 2 км од центарот на Струмица.

Property Features