ID: SH1066/Васил Доганџиски 30 Штип Македонија

95000€
Property Details

ID: SH1066/Васил Доганџиски 30 Штип Македонија

95000€
Description

Супер куќа во центарот на Штип

House - Штип

Се продава супер куќа во одлучна состојба во центарот на Штип позади оу Ванчо Прќе со површина од 230 м2.
Куќата е на два спрата приземје и спрат и дворно место со вкупна површина на парцела од 350м2.
Приземје: Ходник, тоалет со туш, дневна со трпезарија, кујна и спална. површина 84м2.
Спрат: ходник, 3 спални, тоалет со када, дневен простор отворен со панорамска трпезарија (стаклен ѕид) и затворена кујна посебно, со излез од дневната на тераса, површина 146м2. (стаклената трпезарија како дел од дневната соба не е впишана во имотел лист 30м2)
Куќата по имотен лист е 200м2, Куќата е самостојна не е лепенка или слично, во доста добра кондиција, во моментот се живее во неа, се продава поради заминување во странство.
Покуќнината во голем дел ќе остане особено од првиот спрат, додека од приземјето ќе се земе, но за тоа детално ќе се договара.

Property Features