ID: RB1021/Гоце Делчев 161А Штип Македонија

Leased
Property Details

ID: RB1021/Гоце Делчев 161А Штип Македонија

Leased
Description

Деловен објект на булевар Г.Д. до Кампус 4

Warehouse - Штип

Се издава деловен објект од 300м2 веднаш до Нико 2002 текстилни материјали и Кампус 4. Објектот е погоден за повеќе намени и може да се прилагоди за повеќе намени, распоага до голема хала и 3 помошни простории. Поседува Рампа за утовар истовар, паркинг простор за повеќе возила. Објектот има и соствен ограден двор со два тоалета. Објектот има сопствен безбедносен систем (аларм). Одлична локација, на обиколница Штип, Струмица, Кочани.

Услови за изнајмување:
– Просторот се изнајмува на период најмалку од две години
– При издавање се наплаќа наем за два месеци (еден за наем еден за депозит)
– Сметките за струја, интернет и вода се на товар на наемникот и се плаќаат месец за месец на сопственикот
– Сите штети во објектот ги подмирува закупецот.
– Дефектите од природен карактер со станот ги средуваме ние со ваш повик.

Напомена:
Објектот ќе биде предаден расчистен и прилагоден за влез на новиот закупец, сите работи ко

3Д преглед на објектот, 360 степени увид.

Property Features