ID: RA3079/Индустриска 31 Скопје Македонија

Leased
Property Details

ID: RA3079/Индустриска 31 Скопје Македонија

Leased
Description

Стан во Ародром до Мерцедес

Apartment - Скопје

Се издава стан во Аеродром веднаш до зградата Мерцедес нова градба на трети спрат со 54м2 површина. Станот е комплетно опремен и нов, прва употреба со поглед кон река Вардар спроти Американски Универзитет. Зградата има лифт исто така и паркинг место во затворена гаража.

Услови за изнајмување:
– Станот се изнајмува на период најмалку од една година
– При издавање се наплаќа наем за два месеци
– Сметките за струја, интернет и вода се плаќаат однапред со депозит (подоцна на 3 месеци се прави пресек и се порамнуваат сметките)
– Сите штети во станот ги подмируваат станарите.
– Дефектите од природен карактер во куќата ги средуваме ние со ваш повик.
– Домашни миленици не се дозволени.

Property Features
 • Apartment
 • 1 bed
 • 1 bath
 • Built 2020
 • Alarm System
 • Floor Area is 54 m²
 • New Construction
 • Toilet
 • Open Parking Spaces
 • Furnished
 • Broadband
 • Pay TV
 • Intercom
 • Balcony
 • Open Fire Place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *