ID: SA1049/Родољуб Чолаковиќ 1/4 Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SA1049/Родољуб Чолаковиќ 1/4 Штип Македонија

Sold
Description

Модерен Стан во Германските згради Штип

House Sold - Штип

Се продава модерно наместен стан во Германските згради во Сењак Штип со површина од 225м2. Зградата се наоѓа спроти спортската сала Јордан Мијалков, станот има 2 влеза има сопствен двор со гаража (гаражата не е легализирана) и е на 4 спрата сите уредно и модерно наместени, енергетски ефикасна стиропорна фасада, со нови ПВЦ врати и џамови, комарници на сите, тераси на секој спрат и поглед кон Река и новиот мост.

Распоред по спратови и пласко уредување:
Приземје: Влез од дворот, кујна со трпезарија, ходник, бања, остава, спална и влез од внатрешната страна на зградата.
Спрат 1: Нова кујна и трпезарија со дневна отворен простор, тоалет, подно греење под пархет и плочки и балкон (кујната останува не е користена)
Спрат 2: Две спални уредени со балкон, и тоалет со бања.
Спрат 3: Две спални уредени со балкон.
Поткоревје: Две простории со одвод и довод со балкон.

Во близина:
Градинка на само 20 метри, супер маркет на 100 метри, училиште на 400 метри, спортска сала на 50 метри, ресторан на 50 метри.

Property Features
wehomemk
Маркетинг
078 419 995
032 618 999
Dream Home
Маркетинг и Продажба во Штип
Read More
[contact-form-7 id=