ID: SA2091/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Property Details

ID: SA2091/Ристо Клепов бб Струмица Македонија

850€/m2
Description

Нов Четирисобен стан С20 - 105м2

Apartment - Струмица

Се продава Четирисобен стан од 105м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања, Salamander прозори и врати, блиндор влезна врата, видеофон, висококвалитетен лифт од германски познатиот бренд Thyssenkrupp и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 20 се наоѓа на втори, број 28 се наоѓа на трети, број 36 се наоѓа на четврти, број 44 се наоѓа на петти, број 52 се наоѓа на шетти спрат западна ориентација еден над друг со следниот распоред:
1. Ходник – 5,4м2 2. Кујна – 5,7м2, 3. Дневен – 29,9м2, 4.Ходник – 5,1м2 5. Спална – 16,4м2, 6. Спална – 11,5м2, 7. Спална – 12,7м2, 8. Бања – 5,8м2, 9. Бања – 4,5м2, Балкон – 8,1м2. Вкупна површина 105.1 м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

Property Features