ID: SA2075/Ристо Клепов Бб, Струмица Македонија

Sold
Property Details

ID: SA2075/Ристо Клепов Бб, Струмица Македонија

Sold
Description

нов двособен стан 7 - бс

Apartment Sold - Струмица

Се продава двособен стан од 54м2, станот се наоѓа во новиот станбен објект БС во Струмица спроти Пиликатник. Зградата е во изградба рок на изградба е декември 2025 година, ивеститор е БС Билдинг Гевгелија. Целата зграда се гради по највисоки стандарди и гарантиран квалитет, оваа зграда има хидроизолација на темелната основа која е големо значење за долгиот век на градбата исто така ќе има и квалитетна термо и звучна изолација. Становите ќе бидат со комплетно опремено веце/бања и се останато што е неопходно за вселување.
Станот со број 7 се наоѓа на приземје источна ориентација со следниот распоред:
1. Ходник – 5,3м2 2. Кујна – 8,6м2, 3. Дневен – 20,5м2, 4. Спална – 15.1м2, 5. Бања – 4,9м2. Вкупна површина 54.3м2.

Цената на становите е 850€/м2 во изградба до 30 јуни 2024 година, потоа цената ќе биде 890€/м2(или повисока во зависност од пазарната вредност)(цената на дворното место за становите кои се на приземје е 430€/м2 по 30.07 – 480€/м2)
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Услови на плаќање без кредит самофинансирање: 30 % од сумата при потпишување на купопродажен договор, остатокот може на 8 рати до декември 2025 година.
Можност за кредитирање преку банка од 10 – 30 години со учество од 10 – 15%.
Комлпетната документација ја подготвуваме ние во агенција, Ваше е само да се потпишете.
Надворешен паркинг простор, јавна порвшина.
Можнос за доплата за паркинг место внатрешна гаража – 6000€/место
Инвеститор: БС Билдинг е етаблирана компанија позната по квалитетни градби во Македонија со свои згради во Дојран, Гевѓелија, Неготино, Струмица ….

Property Features