ID: SH1054/Караорман бб, Штип Македонија

Sold
Property Details

ID: SH1054/Караорман бб, Штип Македонија

Sold
Description

Новоизградена квалитетна куќа со базен од 428м2

House Sold - Штип

Се продава новоизградена и доста квалитетно направена куќа на 3 спрата со дворна површина од 451м2 на кои се наоѓа базен од 56м2 и летниковец од 37м2.
Куќата е комплетно завршена со алуминумска ограда на сите тераси, плочки на сите површини и комплетно опремен прв спрат, дневна, трпезарија и кујна со бања и тоалет. Куќата располага со следниов распоред:
Двор со базен и летниковец, подрум под базен.
Приземје: ходник, две соби, подрум под куќата, септичка јама, подлога плочки.
Прв спрат: отворен простор голема дневна со кујна и трпезарија, тоалет-бања, две спални и тераса со поглед кон базен,
Втор спрат: Голема тераса, ходник, две спални соби.

Базенот е комплетно опремен со песочна пумпа и филтри исто така со него оди и робот за чистење на базени, вкупната инвестициска вредност на базенот е 35 илјади евра.
Целата куќа е со подлога плочки, сите тераси и балкони се со алуминумска ограда, боја дрво, прозори и врати ПВЦ. Куќата има изградено потпорен ѕид од долната страна во должина од 50 метри со инвестициска вреднос од 45 илјади евра.
Забелешка: во цената не се вклучени, два шанкерски столови и гарнитурата.

Property Features