ID: SB2082/Маршал Тито, Струмица Македонија

530€/m2
Property Details

ID: SB2082/Маршал Тито, Струмица Македонија

530€/m2
Description

Магацин Тврда градба во Струмица

Warehouse - Струмица

Се продава Магацин од 220м2 +150м2 на патот кај Куклиш, со магацински простор, канцеларија и кујна. Магацинот е веднаш спроти сепарацијата за песок, со два влеза, рампа за утовар и дворно место со гаражна врата. Просторот на имотен лист има 220м2 додека 150м2 е во процес на легализација (тој простор оди гратис)

    Property Features